Koop bij ons je verf of behang en geniet van deskundig (kleur)advies

verf & behang tegen interessante prijzen leveranciers zoals Trimetal, Sikkens & Mathys voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden gratis verzending vanaf € 100,00 gratis (kleur)advies als wij bij jou komen schilderen

Logo De Verfexpert

Dé webshop voor verf & behang

Onze webshop is hét online adresje om verf en behang te bestellen. We hebben onder meer verf van de merken Trimetal, Sikkens en Mathys in ons gamma. Denk aan verf voor plafonds, buitenmuren en vloeren. Je kan de verf in verschillende volumes bestellen.

Verder verkopen we aangepaste verf voor ferro- en non-ferromaterialen, net als transparante houtbescherming en lak. Behang maakt evengoed een groot deel van ons assortiment uit.

In,Female,Hands,,A,Roll,Of,Wallpaper,On,The,Wall

Alle categorieën in ons aanbod

Geen categorie

Behangbenodigdheden

Ferro- en non-ferrometalen

Lak

Primers & voorbehandeling

Transparante houtbescherming

Verf voor binnenmuren & plafonds

Verf voor buitenmuren

Vloerverf

Praktische info over ophaling & levering

Asian,Woman's,Hand,Shopping,In,Self,Picking,Box,package,And,Collect

Eens je een keuze gemaakt hebt, kan je je bestelling met Mollie afrekenen. Daarna kan je die op afspraak komen ophalen of op locatie laten leveren. In het eerste geval bellen we je op als je pakket klaarstaat.

Bij een levering bedragen de verzendkosten € 7,00 in België en Nederland. Vanaf € 100,00 is de levering volledig gratis. Als je trouwens voor 16.00 uur bestelt, verzenden we je order dezelfde werkdag nog.

Houd zeker onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten om geen enkele van onze promoties te missen. Bedrijfseigenaars in het bijzonder genieten bij ons nog van extra korting. Bel ons op om verdere inlichtingen te verkrijgen.

Je schilderwerken aan ons uitbesteden?

Maak dan vandaag nog een afspraak!

Geen producten gevonden.