Koop bij ons je verf of behang en geniet van deskundig (kleur)advies

verf & behang tegen interessante prijzen leveranciers zoals Trimetal, Sikkens & Mathys voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden gratis verzending vanaf € 100,00 gratis (kleur)advies als wij bij jou komen schilderen

Logo De Verfexpert

Schilderwerken voor de boeg?

Wanneer je schilderwerken voor de boeg hebt, is het een goed idee om De Verfexpert in te schakelen. Wij hebben alle kennis in huis om je interieur of exterieur vlekkeloos te verven. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat een stapsgewijs proces een must is. Hieronder zie je welke stappen we doorlopen:

Back,View,Of,Handsome,Young,Painter,In,White,Dungarees,,Blue

Belangrijke stappen bij schilderwerken

1
De juiste verf & materialen uitkiezen

Naargelang de ruimte die we moeten schilderen, selecteren we passende verf. In badkamers gebruiken we bijvoorbeeld vocht- en schimmelwerende verf. In ruimtes met veel passage zoals gangen en trappenhallen komt slijtvaste verf dan weer goed van pas. 

Een huisbezoek van een van onze kleuradviseurs kost € 100,00 (incl. btw). Je krijgt dan een waardebon van € 60,00 die je kan inruilen als je minstens € 300,00 aan verf aankoopt. Het kleuradvies is volledig gratis als je de schilderwerken door ons laat uitvoeren. Een kleuradvies is geldig voor max. twee ruimtes en duurt ongeveer twee uur. Je kan het per mail aanvragen via carlos@deverfexpert.be. We zoeken dan samen een geschikte datum en komen vervolgens langs om het advies te verlenen.

Daarnaast is het belangrijk om in kwalitatief gereedschap te investeren. Onze verfkwasten, rollers en spuitpistolen halen we bij gespecialiseerde groothandels.

2
Het oppervlak voorbereiden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom houden we het oppervlak schoon en droog voordat we beginnen te schilderen. Eventuele scheurtjes of oneffenheden schuren we tot ze vlak zijn. Verf zal zo beter hechten. Vloeren en meubilair, tot slot, bedekken we met plastic of doeken om ze tegen verfspatten te beschermen.

3
De verf aanbrengen

Bij het schilderen zelf beginnen we altijd vanaf de randen en hoeken, voordat we naar de vlakke oppervlakken gaan. De randen en hoeken verven we gelijkmatig met een kleine kwast. De vlakke oppervlakken behandelen we dan weer met een roller. Twee lagen verf zijn optimaal voor een betere dekking. Tussen de verschillende lagen laten we de verf opdrogen.

4
Een foutloze afwerking verkrijgen

Een foutloze afwerking verkrijgen we door op de volgende punten te letten:

  • tape voor rechte lijnen

We gebruiken tape om rechte lijnen tussen kleuren en afwerkingen te maken. De tape brengen we aan voor we beginnen te schilderen en drukken we stevig aan. Als de verf droog is, verwijderen we de tape voorzichtig, zodat er een scherpe lijn ontstaat.

  • secties

Door in secties te werken, is een gelijkmatige afwerking een garantie. We brengen de verf in kleine gebieden aan en verdelen die egaal met een droge kwast of roller. Ook werken we van boven naar beneden om druppels te vermijden.

  • verfdruppels verwijderen

Verfdruppels verwijderen we meteen met een vochtige doek voor ze opdrogen. Zo voorkomen we dat de verf uithardt en creëren we een gelijkmatige afwerking. 

  • genoeg verf aanbrengen

We waken erover dat we steeds voldoende verf aanbrengen en zo een gelijkmatige dekking verkrijgen. Minstens twee lagen zijn een vereiste.

Van één accentmuur tot een hele woning schilderen

Van één accentmuur tot je hele woning laten schilderen, je bepaalt zelf in welke mate we je helpen. Qua uitvoering heb je de keuze uit talloze kleuren, patronen en motieven. Zelfs een ombrémuur waarbij twee kleuren subtiel in elkaar overgaan, behoort tot de mogelijkheden. 

Gedurende een verkennend gesprek maken we ruimschoots de tijd om je voorkeuren te overlopen. We hebben voldoende expertise verzameld, waardoor we je professioneel kunnen adviseren. Samen geven we je ideale interieur of exterieur vorm!

Ben je een echte doe-het-zelver en ga je liever op eigen houtje aan de slag? Neem dan eens een kijkje in onze webshop om je verfbenodigdheden aan te schaffen.

Painting,Wall,Red,In,Room,Before,And,After,Restoration,Or

Verf of behang van hoogstaande kwaliteit in huis halen?

Bestel je producten dan in onze webshop!

qd2rMsEp4hVWAJo5f74eZ1mqS97Ax0cDxDcZrX4KZv6xTGUtaB3qsmdvGUQU9EutGtYCpBHFRxcdNqLpVH FLWQbgdPl0RcMwiLdygw1500 r

TRIMETAL Silvanol LM

€ 33,06
hOlVVgs1Bt11pOFDvMLt2DcslDxeI1qT HBhTdUoRRm2KL7Xb81iGO0MkTgfDCkuYZ1B8LwagOK aLfzFC8Xcx95 UdLN62uSGkw1500 r

TRIMETAL Globatec Hydrofuge

€ 107,02
ODzLlZkxQUyt2MBoGR4pwcqR6EvbUvAz3Mhdu2 gZO757OAnWUpa ypeV5kMFhmQr1hTsgNvlozVubxZmsMecZfeC4HFXFR9x8Hsw1500 r

TRIMETAL PERMACRYL PU PRIMER

€ 22,22
sD5YKLHjjONNvSDmnTSLYXfvfgqlmbwB3TikI lI9sb9xsImWRIXbg5C HHY24bAyh9845Kn7ivOm4J8JF9SBYzk9loatjBDRPiQw1500 r

TRIMETAL MAGNACRYL VELOURS

€ 33,82