MOTIP trendy specials metallic

Kleuren: Trendy Specials Metallic Silver 400 ml
Trendy Specials Metallic Black 400 ml
Trendy Specials Metallic Anthracite 400 ml
Trendy Specials Metallic Gold 400 ml
Trendy Specials Metallic Real Green 400 ml
Trendy Specials Metallic Dream Blue 400 ml
Trendy Specials Metallic Star Purple 400 ml
Trendy Specials Metallic Violet 400 ml
Trendy Specials Metallic Red 400 ml


Sneldrogende, decoratieve lak voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak is veegvast, slijtvast en krasvast en bestand tegen weersinvloeden. Trendy Specials Metallic is verkrijgbaar in negen verschillende metallic kleuren.

MOTIP trendy specials pastellic

Kleuren: Trendy Specials Pastellic Star Blue 400 ml
Trendy Specials Pastellic Ice Blue 400 ml
Trendy Specials Pastellic Silent Violet 400 ml
Trendy Specials Pastellic Silent Purple 400 ml
Trendy Specials Pastellic Mysty Violet 400 ml


Sneldrogende, decoratieve lak voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak is veegvast, slijtvast en krasvast en is bestand tegen weersinvloeden. Trendy Specials Pastellic is verkrijgbaar in vijf verschillende metallic pasteltinten.

MOTIP trendy specials gold

Kleuren: Trendy Specials Gold Champagne 400 ml
Trendy Specials Gold Sherry 400 ml
Trendy Specials Gold Real Gold 400 ml
Trendy Specials Gold Brilliant Gold 400 ml
Trendy Specials Gold Antique Gold 400 ml


Sneldrogende, decoratieve lak voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak is veegvast, slijtvast en krasvast en is bestand tegen weersinvloeden. Trendy Specials Gold is verkrijgbaar in vijf verschillende, goud-metallic tinten.

MOTIP trendy specials silver

Kleuren: Trendy Specials Silver Silver Effect 400 ml
Trendy Specials Silver Metallic 400 ml
Trendy Specials Silver Mouse Grey 400 ml
Trendy Specials Silver Alu Effect 400 ml
Trendy Specials Silver Alu Grey Effect 400 ml
Trendy Specials Silver Alu Anthracite 400 ml


Sneldrogende, decoratieve lak voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak is veegvast, slijtvast en krasvast en is bestand tegen weersinvloeden. Trendy Specials Silver is verkrijgbaar in zes verschillende, zilver-metallic effecten.

MOTIP colorline blanke lak

Kleuren: Trendy Colorline Blanke Lak hoogglans 300 ml
Trendy Colorline Blanke Lak zijdeglans 300 ml


Blanke lak voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De blanke lak is veegvast, slijtvast en krasvast en bestand tegen weersinvloeden. Trendy Colorline Blanke Lak is verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans.

MOTIP

Kleuren: Trendy Colorline Popspray Silver 300 ml
Trendy Colorline Popspray Gold 300 ml
Trendy Colorline Popspray Antracite 300 ml


Sneldrogende, decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. Trendy Colorline Popspray is veegvast, slijtvast en krasvast en is bestand tegen weersinvloeden.

MOTIP colorline lak

Kleuren: Trendy Colorline Lak Giallo Hertz 300 ml
Trendy Colorline Lak Avorio Beige 300 ml
Trendy Colorline Lak Rossicio 300 ml
Trendy Colorline Lak Cioccolato 300 ml
Trendy Colorline Lak Chiaro Rosa 300 ml
Trendy Colorline Lak Fuchsia 300 ml
Trendy Colorline Lak Rosso Vivo 300 ml
Trendy Colorline Lak Vermelho Vallelunga 300 ml
Trendy Colorline Lak Violaceo 300 ml
Trendy Colorline Lak Oltremare Blue 300 ml
Trendy Colorline Lak Genziane Blue 300 ml
Trendy Colorline Lak Giardino Green 300 ml
Trendy Colorline Lak Foglia Green 300 ml
Trendy Colorline Lak Wit 300 ml
Trendy Colorline Lak Zwart 300 ml
Trendy Colorline Lak Wit zijdeglans 300 ml
Trendy Colorline Lak Zwart zijdeglans 300 ml


Sneldrogende, decoratieve lak voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. Trendy Colorline Lak is veegvast, slijtvast en krasvast en is bestand tegen weersinvloeden.

MOTIP trendy colorline grondverf wit

Kleuren: Trendy Colorline Grondverf Wit 300 ml


Sneldrogende primer voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. Trendy ColorlinePrimer heeft een uitstekende hechting en is goed schuurbaar.

MOTIP graffiti-ex

Kleuren: Graffiti-Ex 400 ml


Hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen en ongewenste graffiti op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. MoTip Graffiti-Ex heeft een gelstructuur en is eenvoudig in gebruik.

MOTIP radiatorlak

Kleuren: Radiatorlak Wit 400 ml
Radiatorlak Gebroken wit 400 ml
Radiatorlak Licht grijs 400 ml
Radiatorlak Wit zijdeglans 400 ml
Radiatorlak Pergamon zijdeglans 400 ml


Lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. De lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. De lak heeft een goede corrosiewerende werkingen is krasvast en stootvast. MoTip Radiatorlak is verkrijgbaar in vijf kleuren.

MOTIP keramieklak

Kleuren: Keramieklak 400 ml


Sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en ge?mailleerde ondergronden. Keramieklak is bestand tegen schoonmaakmiddelen en is slijtvast en krasvast. MoTip Keramieklak heeft een uitstekende hechting eneen duurzame glans en heeft een goede oppervlaktehardheid.

MOTIP frigo wit

Kleuren: Frigo Wit 400 ml


Lak met uitstekende hechting voor het herstellen van kleine beschadigingen aan witgoed. De lak heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering en heeft een duurzame kleur en duurzame glans. MoTip Frigo Wit is krasvast en stootvast en is bestand tegen chemicali?n.

MOTIP fluorescerende lak

Kleuren: Fluorescerende Lak Rood-oranje 400 ml
Fluorescerende Lak Roze 400 ml
Fluorescerende Lak Geel 400 ml
Fluorescerende Lak Groen 400 ml
Fluorescerende Lak Blauw 400 ml


Decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. Voor een optimaal fluorescerend resultaat, gronden met MoTip Primer wit. MoTip Fluorescerende Lak is verkrijgbaar in 5 kleuren, rood-oranje, roze, geel, groen en blauw.

MOTIP chroomlak

Verpakking: Chroomlak 400 ml


Decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. Uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. MoTip Chroomlak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.

MOTIP hamerslaglak

Kleuren: Hamerslag Lak Blauw 400 ml
Hamerslag Lak Groen 400 ml
Hamerslag Lak Zilver 400 ml
Hamerslag Lak Grijs 400 ml
Hamerslag Lak Goud 400 ml
Hamerslag Lak Antraciet 400 ml


Sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicali?n, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. MoTip Hamerslag Lak is verkrijgbaar in 6 kleuren, blauw, groen, zilver, grijs, goud en antraciet.

MOTIP plastic primer

Verpakking: Hechtprimer voor kunststoffen 400 ml


Sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. MoTip Hechtprimer voor Kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen.

MOTIP PRIMER

Verpakking: spuitbussen van 500 ml en 150 ml en in een lakstift van 12 ml.

Kleuren: Primer Grijs 500 ml 150 ml
Primer Rood 500 ml150 ml
Primer Wit 500 ml150 ml
Primer Grijs 150 ml 12 ml

Sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. De primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. De primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. MoTip Primer is verkrijgbaar in 3 kleuren, grijs, rood en wit in

MOTIP

Verpakking: 400 ml

Kleuren: Dit product is te krijgen in 50 verschillende kleuren.

Dupli-Color lanceert een nieuw arsenaal aan spuitbussen, genaamd PLATINUM. Deze spuitbussen hechten op hout, plastiek, stof, metaal, glas... Nieuw is nu ook dat de kleuren ook in het mat te verkrijgen zijn,de meeste spuitbussen waren eerder zijdeglans. Ook handig is dat Dupli-Color samen met dit nieuwe arsenaal aan spuitbussen verschillende nieuwe spuitkoppen uitgeeft.